pereti cortina - izolare fonică
- izolare termică
- rezistență la factorii de mediu
- aspect deosebit
- design flexibil
- culori RAL și imitații
SICOR
Perete cortina structural

Despre noi

SICOR - o companie (firma/societate comerciala) privata activa in domeniul constructiilor, departamentul dedicat fatadelor de 10 ani isi impune respectul pentru client, pentru fiecare obiectiv propus, astfel incat pas cu pas sa fim mai aproape de perfectiune.

Reputatia noastra este construita in baza serviciilor oferite clientilor, pe aprecierile si reprosurile facute de ei ce s-au evidentiat in modul de organizare, executie si montaj.

VALORILE sunt linii directoare pentru intreaga noastra activitate, care exprima ceea ce dorim sa devenim si ce directii trebuie sa urmam, ele stabilesc coordonatele principale ale comportamentului nostru fata de clienti, competitori si colegi. Stim sa ne valorificam si sa ne punem in practica ideile, asumandu-ne deciziile si invatand in permanenta unii de la altii respectarea angajamentelor.

MISIUNEA noastra este sa furnizam produse din aluminiu, lemn, otel cu suprafete vitrate si servicii aferente de calitate, sa imbunatatim calitatea activitătii in domeniul fatadelor tip cortina, dezvoltand continuu produse de inalta calitate si de exceptie prin introducerea inovatiilor tehnologice acolo unde beneficiarii nostri au nevoie, cu oameni de succes, profesionisti si prompti.

  Oamenii de Succes.
 • Au intotdeauna incredere in ei.
 • Gandesc intotdeauna pozitiv.
 • Obtin intotdeauna cele mai bune rezultate.
 • Cunosc intotdeauna noul si sunt deschisi catre nou .

  Profesionisti si Prompti
 • Isi dezvolta continuu aptitudinile si cunostiintele necesare performantei
 • Obtin rezultatele maxime pe pozitia in care se afla
 • Reactioneaza in mod adecvat la nevoile beneficiarilor nostrii

VIZIUNEA intr-o lume in care tehnologia atinge fiecare aspect al vietii noastre de zi cu zi, noi impreuna cu partenerii si asociatii companiei venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri in mod expert, vom fi intotdeauna un furnizor de solutii de varf si calitate in domeniul constructiilor, al anveloparilor de cladiri, altfel spus al fatadelor, aspirand sa devenim cea mai admirata companie din domeniul nostru de activitate. Acestea face ca noi sa fim prima alegere pentru clientii si angajatii nostri.

VALORILE NOASTRE sunt primordiale, orientarea catre client caci succesul nostru se bazeaza pe satisfactia si succesul beneficiarilor nostri, atitudinea noastra orientata catre client este esentiala. Cunoastem si invatam valoarea partenerilor nostri de afaceri si muncim pentru succesul nostru comun. Noi va oferim continuitate intr-un mediu dinamic concurential.

PARTENERIATE dorim sa construim relatii pe termen lung cu clientii nostri, abordarea pe care noi o avem recunoaste valoarea si promovam colaborarea sustinuta de corectitudine pe termen lung. Noi creem avantaje de durata pentru toti cei implicati, asadar, sa profitam de tot ce este mai bun, de forta noastra pentru a ne dezvolta impreuna, pentru a ne impune pe piata si pentru a deveni din ce in ce mai cunoscuti !

PROFITABILITATEA lucram intr-o maniera bazata pe obiectiv si profit, care optimizeaza beneficiile pentru toti cei implicati. Noi vedem succesul clientilor nostrii si succesul in cariera pentru personalul nostru ca indicatori ai calitatii serviciilor noastre, pentru noi, responsabilitatea economica si sociala sunt inseparabil unite.

Noi actionam si gandim concentrandu-ne pe profesionalism, parteneriat si profit

RESPONSABILITATI stim ca dezvoltarea companiei se realizeaza intr-o maniera responsabila, fata de mediu, fata de comunitate, fata de angajati, fata de partenerii nostri si fata de concurenta. Toata aceasta dezvoltare este bazata pe strategii de dezvoltare durabila, actionandu-se matur si constient de implicarile deciziilor noastre.

 


| Promo | Termeni & Conditii | ANPC | Copyright © 2006 - 2016
Hosting & Design : T G S