pereti cortina - izolare fonică
- izolare termică
- rezistență la factorii de mediu
- aspect deosebit
- design flexibil
- culori RAL și imitații
SICOR

Sistemul modular de perete cortina

Proiectat pentru a raspunde cererilor din ce in ce mai complexe ale sistemelor arhitecturale contemporane pentru imbunatatirea calitatatii si sigurantei produsului final, reducand timpul de instalare, pentru unicitatea designului si pentru libertatea solutiior arhitecturale. Sistemul a fost proiectat dupa nevoile si cererile care sunt forme de proiect inregistrate.

Unul din avantajele sistemului este instalarea fara schele, ceea ce il face independent fata de conditiile meteorologice. Scurgerea apei pluviale si condensarea sunt controlate, sistemul modular de perete cortina ste proiectat astfel incat sa scoata in evidenta eficienta energetica ale fatadelor modulare, concept modern pentru a crea noi produse in concordanta cu parametrii de eficienta energetica, de dezvoltare durabila si de imbunatatire a conditiilor de lucru.

Ofera o multitudine de variante in executare fiind aplicabil la orice cladire, de remarcat faptul ca poate fi adaptat pentru geamuri / suprafete vitrate cu grosimi variate tip termopan ori tripan ce face ca confortul termic sa fie proprortional cu grosimea si specificatiile acesteia, utilizarea de presoare vizibile pe verticala ori orizonalta confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o anumita directie.

Peretele cortina modular este cunoscut si sub denumirea de perete cortina element, acest tip de este perete cortina din punct de vedere al aplicarii este coplanar dataorita modului de fixare.

Sistemele modulare au ca particularitate asamblarea rapida, datorita faptului ca elementele/module se pregatesc in atelier pina la cel mai mic detaliu. Datorita complexitatii de realizare, pretul unui perete cortina modular este mai ridicat in comparatie cu peretii cortina clasici totodatata transportul si montajul panourilor implica utilizarea unor echipamente speciale de aceea acest tip de perete cortina (perete cortina element / modular) se utilizeaza pentru cladiri foarte inalte sau fatade din suprafete vitrate foarte mari. Acest sistem se utilizaeaza la fatade din sticla pentru cladiri inalte avand diverse destinatii, atat cladiri de banci, hoteluri, birouri inclusiv locuinte.

Fatada cu perete cortina element/modular in fuctie de suprafata vitrata confera eficienta termica ridicata, siguranta si confort fiind posibila reallizarea de lucrari cu un nivel tehnico-calitativ ridicat.


| Promo | Termeni & Conditii | ANPC | Copyright © 2006 - 2016
Hosting & Design : T G S