pereti cortina - izolare fonică
- izolare termică
- rezistență la factorii de mediu
- aspect deosebit
- design flexibil
- culori RAL și imitații
SICOR

Sistemul semistructural de perete cortina

Utilizat si agreat pentru structuri complexe, un tip de perete cortina care poate avea pe orizontala profil vizibil din exterior si pe vertical o garnitura din cauciuc sau silicon rezistent la raze ultraviolete sau poate avea pe vertical profil vizibil din exterior si pe orizontala o garnitura din cauciuc sau silicon rezistent la raze ultraviolete.

Ofera o multitudine de variante in executare fiind aplicabil la orice cladire, de remarcat faptul ca poate fi adaptat pentru geamuri / suprafete vitrate cu grosimi variate tip termopan ori tripan ce face ca confortul termic sa fie proprortional cu grosimea si specificatiile acesteia, utilizarea de presoare vizibile pe verticala ori orizonalta confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o anumita directie.

Peretele cortina semistructural, coplanar ori nu, se poate realiza cu sisteme precum, Metra, Etem si altele, sisteme pe care le alegem impreuna cu beneficiarul. Mentionam faptul ca acest tip de perete cortina creaza efectul optic de sticla continua pe o directie (fatada in intregime din sticla) pe orizontala ori pe verticala ce poate satisface cerintele specifice fiecarui proiect pentru estetica arhitecturala.

Sistemele semistructurale au ca particularitate faptul ca ferestrele sunt proiectate in fuctie de orientarea profilului de fixare, astfel incat sa deschiderile sa fie spre exteriorul cladirii dar cu profile speciale pot fi concepute si pentru deschideri spre interior, aspect ce confera un grad ridicat de securitate si confort termic. Acest sistem fiind utilizat la fatade din sticla pentru cladiri avand diverse destinatii, atat cladiri de banci, hoteluri, birouri, showroom-uri auto, sali de sport, etc. inclusiv locuinte.

Fatada cu perete cortina semistructural in fuctie de suprafata vitrata si alte particularitati confera eficienta termica, siguranta, confort si design personalizat, fiind posibila reallizarea de lucrari cu un nivel tehnico-calitativ ridicat.


| Promo | Termeni & Conditii | ANPC | Copyright © 2006 - 2016
Hosting & Design : T G S