pereti cortina - izolare fonică
- izolare termică
- rezistență la factorii de mediu
- aspect deosebit
- design flexibil
- culori RAL și imitații
SICOR

Sistemul spider de perete cortina

Proiectat pentru a raspunde fatadelor din ce in ce mai spectaculoase din punct de vederere arhitectural, peretele cortina spider il prezentam in doua variante tehnologice de fixare, ambele oferind eficienta termica ridicata, siguranta si confort fiind posibila reallizarea unor lucrari cu un nivel tehnico-calitativ ridicat.

Sistemul spider cu care am lucrat in Romania este cel produs de Lili Systems, un sistem modern care nu necesita gauri in geam indiferent de grosimea (pachetul de geam simplu ori tripan laminat). Acest sistem permite utilizarea unor geamuri cu dimensiuni mari si configuratii complexe pentru siguranta si confort.

Avantajul unui sistem spider de perete cortina il reprezinta luminozitatea maxima, finetea in executie si nu in ultimul rand posibilitatea de a realiza forme complexe si schimbari de ungi fascinante.

Ofera o multitudine de variante in executare fiind aplicabil la orice cladire, de remarcat faptul ca poate fi adaptat pentru geamuri / suprafete vitrate cu grosimi variate tip termopan ori tripan ce face ca confortul termic sa fie proprortional cu grosimea si specificatiile acesteia, utilizarea de presoare vizibile pe verticala ori orizonalta confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o anumita directie.


Elementele caracteristice ale unui astfel de sistem in functie de producator sunt, suruburile (tratate special din otel inoxidabil, aluminiu ori inox), suruburi adaptate pentru fiecare proiect in parte, structura fiind formata in mare parte din montanti si garnituri.

Sistemele de perete cortina tip spider se utilizeaza pentru cladiri normale sau fatade din suprafete vitrate de mici dimensiuni. Acest sistem se utilizaeaza la fatade din sticla pentru cladiri inalte avand diverse destinatii, precum hoteluri, birouri, showroom-uri auto, sali de sport, etc.


| Promo | Termeni & Conditii | ANPC | Copyright © 2006 - 2016
Hosting & Design : T G S