pereti cortina - izolare fonică
- izolare termică
- rezistență la factorii de mediu
- aspect deosebit
- design flexibil
- culori RAL și imitații
SICOR

Sistemul structural de perete cortina

Utilizat si agreat pentru structuri tridimensionale complxe, un tip de perete cortina care nu are profile vizibile din exterior, avand atat pe orizontala cat si pe verticala la imbinarea geamurilor o garnitura din cauciuc sau silicon rezistent la uv.

Ofera o multitudine de variante in executare fiind aplicabil la orice cladire, de remarcat faptul ca poate fi adaptat pentru geamuri / suprafete vitrate cu grosimi variate tip termopan ori tripan avand sisteme speciale de prindere pe montanti si traverse.

Peretele cortina structural, coplanar ori nu, se poate realiza cu sisteme precum, Metra, Etem si altele, sisteme pe care le alegem impreuna cu beneficiarul. Mentionam faptul ca acest tip de perete cortina creaza efectul optic de sticla continua (fatada in intregime din sticla) pe orizontala si verticala ce poate satisface cerintele specifice fiecarui proiect pentru estetica arhitecturala.

Sistemele structurale au ca particularitate faptul ca ferestrele sunt proiectate astfel incat sa fie la fata geamurilor aferente fatadei, altfel spus pe acest tip de perete ferestrele de deschidere basculeaza la partea inferioara cu deschidere spre exterior, acest aspect le confera un grad ridicat de securitate si confort termic fiind utilizate la fatade din sticla pentru cladiri avand diverse destinatii, atat cladiri de banci, hoteluri, birouri, showroom-uri auto, sali de sport, etc. inclusiv locuinte.

Acest perete cortina structural in fuctie de suprafata vitrata si alte particularitati confera eficienta termica, siguranta, confort si design personalizat, fiind posibila reallizarea de lucrari cu un nivel tehnico-calitativ ridicat.


| Promo | Termeni & Conditii | ANPC | Copyright © 2006 - 2016
Hosting & Design : T G S