pereti cortina - izolare fonică
- izolare termică
- rezistență la factorii de mediu
- aspect deosebit
- design flexibil
- culori RAL și imitații
SICOR
Sisteme pereti cortina

Sisteme pentru pereti cortina / fatade cortina

Varietatea sistemelor de pereți cortină permit construcția fațadelor cortină într-o gamă largă de viziuni arhitecturale atât din punct de vedere al formelor cat și cel al suprafetelor vitrate pentru a satisface atât cerințele de estetica cât și parametri tehnici.

Sistemele utilizate în construcția fațadelor tip cortină pot avea elementele de fixare din structuri de lemn, oțel ori aluminiu, o parte din acestea sunt existente pe piața din Romania alte le importam. Sistemele pentru fațada sunt concepute pentru construcția fațadelor din sticla pentru cladiri (mari / mici), cum ar fi: bănci, hoteluri, birouri, cladiri de birouri, showroom-uri auto, săli de sport, etc.

De asemenea, pot fi, utilizate pentru crearea unor construcții spațiale și a luminatoarelor, care asigură iluminarea corespunzătoare a spațiilor interioare a construcțiilor creînd un climat adecvat și confortabil. Aceste sisteme sunt ieale perfect pentru conturarea arhitecturală, modernă și realizarea de viziuni indrăznețe de proiectare.

Clasic - Structural - Semistructural - Modular - Spider

Astfel, suntem siguri ca reușim să oferim cea mai buna soluție pentru construirea fațadelor din sticlă care dau prestigiu și caracter reprezentativ clădirilor în funcție de cerințele și posibilitățile clientului.
Noi recomandăm sistemele din aluminiu:

etem
Iată producătorii prezenți pe piața de aluminiu din Romania

metra cortizo reynaers alumil
aluprof brl exalco rolmis
       
Import direct

sistem hueck sistem raico
Sistem SPIDER

sistem spider lili systems sistem spider leykom
Clasic - Structural - Semistructural - Modular - Spider


| Promo | Termeni & Conditii | ANPC | Copyright © 2006 - 2016
Hosting & Design : T G S